Akce - KurzyAktuality - Vzdělávání

Webinář Etické dílny 17. 2. 2016

Datum akce:

Webinář „Představujeme Etické dílny®“ 17 . 2 . 2016 17-18h. Více zde: http://www.hope4kids.cz/eticke-dilny/kurz-pro-nove-lektory/

Programy Etické dílny® vstoupily do nové etapy svého fungování. Programy i tým lektorů musí splňovat veškerá kritéria kvality a profesionality. Etické dílny jsou připraveny nové lektory individuálně zaškolit pomocí kurzu, který bude mít více stupňů (modulů). V něm se budou lektoři postupně seznamovat jak s programy Etické dílny® a jejich metodikou, tak s tím, co obnáší prakticky být profesionální lektor.

Prvním krokem bude absolvováním webináře „Představujeme Etické dílny®“, kde každý zájemce o lektorství získá důležité vstupní informace o PP Etické dílny®, dále budou navazovat lekce s úkoly, zasílané e-mailem. Závěrečná etapa kurzu pak bude obnášet osobní návštěvu programu a praxi.

Termín webináře: středa 17.2., od 17 do 18 hod.
Potřebujete: počítač s připojením na Internet.
Den před webinářem pošlou Etické dílny® účastníkům email s návodem, jak se do meeting roomu dostat, včetně postupu, jak si otestovat počítač a ověřit, že obsahuje vše potřebné pro účast. Celý postup je jednoduchý a bez větších problémů jej zvládne i začátečník.
Přhlášky e-mailem na kancelar@etickedilny.cz

Spuštění kurzu od března.
Máte-li i o kurzu zájem, ozvete se: info@etickedilny.cz